keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Taas täällä!

Eli anteeksi ja pahoitteluni tästä pitkästä postaustauosta! Piti hetkeksi keskittää kaikki aika ja ajatukset erinäisiin asioihin, mutta täällä siis ollaan taas.
Lyhyesti sanottuna mulla on hyviä uutisia: oon alottanu työt ja laihdun! Todella laihdun ja oon tosi ilonen siitä, vaikka ehkä hitaasti tää tapahtuu, mutta oon huomannu kehossani positiivisia muutoksia ja ne tuo mulle vaan lisää intoa jatkaa!
Työ on siis suht rankkaa ulkotyötä, puutarhahommia eli haravointia, kärräämistä, istuttamista, nyppimistä jne, koko ajan liikkeessä ja touhuamassa 8,5h päivässä ja oon pitänyt syömiset minimissä. Aamupalaa syön vasta töissä ekalla kahvitauolla yhdeksältä, esim. piltti tai pieni ananaspurkki tai jugurtti, joku tollanen pieni juttu vaan siinä kahvikupillisen kanssa. Sitten lounaalla esim. pienet nuudelit tai yks annospussillinen minuuttipuuroa tms. Ja vielä viimesellä kahvitauolla taas sama kun ekallakin ja sitten kotiin ja kotona joku yksi ruoka ja liikuntaa.
Aika rankkaa on siis ollut, mutta saakin olla koska kesä on jo melkeimpä täällä ja mulla on vielä tekemistä.

Oon aatellu ton mun salijäsenyyden lisäksi hommata uimahallille kymppikortin, koska oon monilta kuullu että uinti ja vesijuoksu (en malta odottaa et paikallisten seniorien kanssa pääsen polkemaan vettä, hehheh) on todella hyvää liikuntaa! Niin ja eiks Arttu Wiskarikin just jossain haastattelussa kehuskellut uinnilla laihtuneensa?

Toivottavasti teilläkin menee hyvin, oon jatkossa vähän aktiivisempi tän mun blogin kanssa kun aikaakin on :)
Tsemppiä ja jaksamista kovasti kaikille!


PS. Oon ajatellu, että jos uskallan niin voisin laittaa jonkinlaisia kuvia tänne kropastani..?
Kommenttia vaan jos kiinnostaa!
Oon tätä jo jonkun aikaa miettinyt että uskaltaisinko jos joku kuitenkin tunnistaa ja niinpäinpois, mutta kuten jotkut teistäkin, niin minäkin olen sitä mieltä että on kiva nähdä vähän sitä kirjoittajaa sen tekstin takana. En siis mitään naamaa ole julkasemassa, mutta kenties jonkinnäköistä kroppakuvaa.

2 kommenttia:

 1. Tossa on kyllä ihan kauheen vähän ruokaa, ja protskut loistaa poissaolollaan :( Älä näännytä itteesi <3

  Mut kroppakuvia kehiin, niitä on aina kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näännytä, kiitos huolenpidosta :)
   Ja joo, voishan sellasia laittaakin jossain vaiheessa lähiaikoina!

   Poista

Kiitos niille, jotka jaksavat kommentoida!